Konferencia részletes programja és információi

II. Nemzetközi Artroszkópos és Sportsebészeti Továbbképző Kongresszus - A Magyar Artroszkópos és Sportsebészeti Társaság 16. kongresszusa

Első felhívás

II.Nemzetközi Artroszkópos és Sportsebészeti Továbbképző Kongresszus

ESSKA Affiliated Societies

A Magyar Artroszkópos és Sportsebészeti Társaság 16. Kongresszusa

Kedves Kollégák,

Társaságunk 16. kongresszusát 2024 április 11-13 között ismét a Balaton partján,  Balatonalmádiban tervezzük megtartani.

Kongresszusunkon a bejelentett előadások mellett kiemelt szerepet szánunk felkért nemzetközi és hazai előadóknak, a legújabb artroszkópos technikák és trendek bemutatásának. Nagy örömünkre szolgál, hogy az ESSKA korábbi elnökei (prof. Lars Engebretsen, prof. Niek van Dijk) és az ESSKA artroszkópos bizottságának a tagja mellett több kiváló nemzetközi szaktekintély is elfogadta a meghívásunkat.

A rendezvényt a Magyar Artroszkópos és Sportsebészeti Társaság szervezi, a  Magyar Sportorvos Társaság és a Magyar Gyógytornász-Fizioterapeuták Társasága szakmai támogatásával. 

Korábbi kongresszusainkhoz hasonlóan ismét alkalmat biztosítunk arra, hogy artroszkópos sportsebészeink és a betegeinket rehabilitáló szakemberek találkozzanak egymással. Reményeink szerint lehetőségünk lesz a kiállításon a legkorszerűbb műtéttechnikai és rehabilitációs eszközökkel is megismerkedni, azokat kipróbálni. A MAT régi hagyománya szerint ismét szervezünk műtősnői kurzust is.

Öröm számunkra, hogy napjainkra már a gyermekek artroszkópos műtétei és sportsebészete területén is jelentős fejlődés történt, a terület újdonságairól és eredményeiről gyermeksebész kollégáink fognak beszámolni.

A kiemelkedő tudományos eredményeket publikáló, kiváló külföldi előadóink és hazai sportsebészeink garanciát jelentenek az esemény kiemelkedő szakmai színvonalára.

A Magyar Artroszkópos és Sportsebészeti Társaság Elnöksége nevében szeretettel hívok meg minden artroszkópos sebészet iránt érdeklődő – ortopéd, traumatológus, reumatológus, rehabilitációs szakorvos, gyógytornász és műtősnő – kollégát Társaságunk második nemzetközi kongresszusára, ahol a tudomány mellett nem feledkezünk el a társasági programokról sem. Lesz bankettvacsora, ill. több meglepetéssel is készülünk.

Szívélyes üdvözlettel, várunk Mindenkit!

 

dr.Tállay András PhD
Magyar Artroszkópos és Sportsebészeti Társaság Elnöke


II. Nemzetközi Artroszkópos és Sportsebészeti Továbbképző Kongresszus – a Magyar Artroszkópos és Sportsebészeti Társaság 16. kongresszusa
című, OFTEX-en 88279 kódszámú kongresszus akkreditált kongresszus lett.
A kongresszus akkreditált pontértéke: 18 pont

 

Regisztráció

A programfüzetet IDE KATTINTVA tudja letölteni.

A szombati napon megrendezett szekciókat a Semmelweis Egyetem Sportorvostan Tanszékének támogatásával szervezzük.

„A TKP2021-NKTA-46 projekt az Innovációs és Technológiai Minisztérium Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs Alapból nyújtott támogatásával, a TKP2021-NKTA pályázati program finanszírozásában valósult meg.”

A kongresszus szakmai szervezőbizottsága elsősorban felkért, nemzetközi és hazai előadásokat tervez az esemény programjába. Limitált mennyiségű, kiemelkedő szakmai jelentőséggel bíró, az artroszkópia vagy sportsebészet témájához kapcsolódó szabad előadásokat bírálatra befogad. Kérjük, hogy amennyiben előadást szeretne benyújtani, azt a regisztrációs folyamat során – magyar és angol nyelven – töltse fel a rendszerbe. Az esemény idején bemutatandó prezentációt angolul kérjük majd elkészíteni.

A szabad előadások benyújtásának határideje: 2024. február 28

Elnök: Dr. Tállay András

Főtitkár: Dr. Biró Csaba

Tagok:
Dr. Kovács Péter
Dr. Pánics Gergely
Dr. Vásárhelyi Gábor

Korai regisztráció – február 15-ig történő jelentkezés és fizetés esetén

MAT tag*                                                                                                       60 000 Ft
Nem társasági tag                                                                                        80 000 Ft
Műtő asszisztens, ápoló / rezidens, szakorvos jelölt, gyógytornász    40 000 Ft

Normál regisztráció – március 14-ig történő jelentkezés és fizetés esetén

MAT tag*                                                                                                         75 000 Ft
Nem társasági tag                                                                                       100 000 Ft
Műtő asszisztens, ápoló / rezidens, szakorvos jelölt, gyógytornász      50 000 Ft

Kései vagy helyszíni regisztráció – március 14 után vagy helyben történő jelentkezés és fizetés esetén

MAT tag*                                                                                                           90 000 Ft
Nem társasági tag                                                                                         120 000 Ft
Műtő asszisztens, ápoló / rezidens, szakorvos jelölt, gyógytornász       60 000 Ft

Céges képviselő, amennyiben nem támogató                                        150 000 Ft

*A regisztrációs felületen a tagság érvényessége automatikusan ellenőrzésre kerül, kérjük, hogy a regisztráció megkezdése előtt ellenőrizze, hogy tagsági díja rendezett-e.

A regisztrációs díj tartalmazza:
– a tudományos üléseken történő részvételt
– a kongresszus programfüzetét és tudományos összefoglalóját
– a kongresszus idején folyamatosan kávé-, tea-, frissítők és aprósütemény választékot
– a kongresszus első napján (április 11) megrendezésre kerülő Welcome állófogadáson való részvételt
– Áfa-t

Bankett vacsora: 25 000 Ft/fő
a kongresszus második napján (pénteken este) a hotel különtermében kerül megrendezésre.

Ebéd: 9990 Ft/fő/alkalom – büféebéd

Az árak 21,26% Áfát tartalmaznak.

Fizetési feltételek: A regisztrációra, bankett vacsora és ebédek megrendelésére, valamint a szállásfoglalásra az online regisztrációs felületen van lehetőség. A visszaigazolás és az előleg bekérő levél automatikusan készül és kerül kiküldésre a rendszerből. A befizetést az előleg bekérő levélen feltüntetett számlaszámra kérjük teljesíteni, a megjelölt határidőig. Az átutalás beérkezése után a számlázz.hu a kiállított számlát a számlázási adatoknál a regisztráló által megadott email címre küldi ki. Az online felületen történő jelentkezés megrendelésnek számít és a megfelelő határidőn belüli lemondás esetét kivéve – fizetési kötelezettséget von maga után. A végszámlán a költségeket az alábbi bontásban fogjuk feltüntetni:

Regisztrációs díj:
– Regisztrációs díj / egyéb költségek
– Regisztrációs díj / étel, ital

Bankett vacsora:
– Bankett vacsora étel-ital

Ebéd:
– Ebéd étel-ital

Fizetési mód: A fizetés átutalással történik a díjbekérő alapján, amelyet a regisztráló által megadott email címre a számlázz.hu küld el. A díjbekérő tartalmazza az utaláshoz szükséges összes információt. Kérjük figyelmesen olvassák azt el.

Lemondási feltételek: Lemondást kizárólag írásban fogadunk el: mat@altagra.hu. Amennyiben a lemondás 2024. február 11-ig megérkezik, a már kifizetett részvételi díjat 30% technikai költség felszámításával visszatérítjük, vagy a részvétel más nevére történő átruházását elfogadjuk. A február 11-március 28 között beérkező lemondások esetében a befizetett díj 70%-át technikai költségként felszámítjuk, a fennmaradó részt visszatérítjük, vagy a részvétel más nevére történő átruházását elfogadjuk. Március 28 utáni lemondás esetén nem áll módunkban visszatérítést fizetni, a részvételi jog más személyre történő átruházását sem tudjuk már elfogadni.

GDPR – MAT 2024 április 11-13.

Kedves Résztvevő! A rendezvényről videó-, hang- és képfelvételek készülhetnek a Polgári Törvénykönyvben a nyilvánosság részvételére és a tömegfelvételre vonatkozó rendelkezéseknek megfelelően. A felvételek készítésének célja a szervezők rendezvényeinek rögzítése és a rendezvények megtörténtének igazolása. Az elkészült felvételek a szervezők honlapján, kiadványaiban és közösségi felületein is közzé tehetők. Amennyiben nem kíván szerepelni a felvételeken, kérjük, hogy a regisztrációkor nevével és aláírásával jelezze lemondását.

MAT adatvédelmi tájékoztató

A konferenciára regisztrálni az online regisztrációs- és absztraktfeltöltő felületen tud, melyet az alábbi, REGISZTRÁCIÓ gombra kattintva ér el.

Regisztráció

A Magyar Artroszkópos és Sportsebészeti Társaság II. Nemzetközi Artroszkópos továbbképző kongresszusa az ESSKA támogatásával valósul meg, melynek éves kongresszusa Milánóban kerül megrendezésre:

ESSKA Congress 2024
2024. május 8-10.
Milánó, Olaszország

További információt az alábbi oldalon talál:  ESSKA 2024

Szállás árak Hunguest Hotel Bál Resort-ban

Egyágyas szoba / éj idegenforgalmi adóval                   42 680 Ft

Kétágyas szoba / éj idegenforgalmi adóval                   47 760 Ft

Egyágyas lakosztály / éj idegenforgalmi adóval            66 680 Ft

Kétágyas lakosztály / éj idegenforgalmi adóval            71 760 Ft

Az árak forintban, szobánként és éjszakánként értendők, és tartalmazzák:

  • Svédasztalos reggeli (4190 Ft+Áfa/fő/éj értékben)
  • A wellness részleg korlátlan használatát
  • vezeték nélküli internet használatát
  • idegenforgalmi adót

Az árak 4.76% Áfát tartalmaznak. A szobák érkezés napján 15:00-tól távozás napján 10:00-ig állnak a vendégek rendelkezésére.

A szálloda parkolójában korlátozott számban parkolási lehetőség térítésmentesen áll rendelkezésre.

Fizetési feltételek: A regisztrációra, gálavacsora és ebédek megrendelésére, valamint a szállásfoglalásra az online regisztrációs felületen van lehetőség. A visszaigazolás és az előleg bekérő levél automatikusan készül és kerül kiküldésre a rendszerből. A befizetést az előleg bekérő levélen feltüntetett számlaszámra kérjük teljesíteni, a megjelölt határidőig. Az átutalás beérkezése után a számlázz.hu a kiállított számlát a számlázási adatoknál a regisztráló által megadott email címre küldi ki. Az online felületen történő jelentkezés megrendelésnek számít és a megfelelő határidőn belüli lemondás esetét kivéve – fizetési kötelezettséget von maga után. A végszámlán a költségeket az alábbi bontásban fogjuk feltüntetni:

Szállás:
– Szállás ára – benne foglalt étel-italtartalom
– Idegenforgalmi adó

Fizetési mód: A fizetés átutalással történik a díjbekérő alapján, amelyet a regisztráló által megadott email címre a számlázz.hu küld el. A díjbekérő tartalmazza az utaláshoz szükséges összes információt. Kérjük figyelmesen olvassák azt el.

Lemondási feltételek: Lemondást kizárólag írásban fogadunk el: mat@altagra.hu. Amennyiben a lemondás 2024. február 11-ig megérkezik, a már kifizetett szállás díjat 30% technikai költség felszámításával visszatérítjük, vagy a szállás más nevére történő átruházását elfogadjuk. A február 11-március 28 között beérkező lemondások esetében a befizetett díj 70%-át technikai költségként felszámítjuk, a fennmaradó részt visszatérítjük, vagy a szállás más nevére történő átruházását elfogadjuk. Március 28 utáni lemondás esetén nem áll módunkban visszatérítést fizetni, a szállásfoglalás más személyre történő átruházását sem tudjuk már elfogadni.