K A R R I E R

Folyamatosan növekvő cégünkben az egyre szaporodó feladatok új kihívások elé állítanak minket. Ebben a dinamikusan fejlődő időszakban keresünk új kollégákat. Barátságos, befogadó csapatunkba várjuk jelentkezésed. A munka iránt érdeklődő és lelkes, a szakmai fejlődésre nyitott munkatársakat keresünk. Cserébe támogató légkört, inspiráló környezetet kínálunk egy egymást segítő csapatban. Az egyéni erősségeket támogatva hiszünk a csapatmunkában.

A munkák alapvetően alkalmazotti státuszban, de megegyezés szerint akár projekt alapon is végezhetőek.

Ha szívesen lennél részese egy lendületes, innovatív és összetartó közösségnek, görgess lejjebb és olvasd el állásajánlatainkat! Amennyiben valamelyik felkeltette az érdeklődésed és szívesen csatlakoznál az Altagra csapatához, kérjük küldd el bemutatkozásod egy önéletrajzzal az altagra@altagra.hu címre.

Jelenleg az alábbi pozíciókra keresünk munkatársakat:

Projekt asszisztens

Az új kolléga feladata rendezvények ill. egyéb projektek szervezése és adminisztratív támogatása a projekt vezető irányítása alatt.  A változatos, sokrétű munka során a projekt vezetőt kell segíteni egy-egy rendezvény teljes koordinálásában, a helyszínek megtalálástától, kiajánlásától kezdve a rendezvény megvalósításán át azok lezárásáig és elszámolásáig.  A megrendelőkkel, résztvevőkkel és külsős partnereinkkel való folyamatos kapcsolattartás, valamint projektekhez kapcsolódó adminisztratív feladatok is a munka szerves részét képezik.

Hasonló területen végzett munka előny, de nem feltétel. Kommunikációképes angol nyelvtudás és felhasználó szintű számítógépes ismeretek (MS Office alkalmazások használata) elengedhetetlenek.

A munka alapvetően irodai jelenlétet kíván, de alkalmanként home office-ból is végezhető. Irodánk zöld környezetben, a XI. kerület központi részén, könnyen megközelíthető helyen található.

Akit keresünk, az talpraesett, magabiztos, pozitív személyiség, szereti és alkalmas is az önálló munkavégzésre.  Jó szervező-és kommunikációs készséggel rendelkezik, könnyedén és örömmel kommunikál. Saját munkája iránt igényes és alapos, a közös csapat célokért elkötelezett.

Pályakezdők jelentkezését is várjuk, számukra folyamatos szakmai képzést biztosítunk!