Konferencia részletes programja és információi

IX. Klinikai Vizsgálati Konferencia és GCP Tanfolyam

A konferencia és a GCP tanfolyam programját hamarosan ezen az oldalon tesszük közzé.

Részvételi díjak

A korábbi évekhez hasonlóan a GCP tanfolyam idén is hibrid módon kerül megrendezésre. Így lehetőség nyílik a személyes találkozás mellett az online részvételre is.

GCP részvételi díj Bruttó ár
Személyes résztvevő 66 040 Ft
Online résztvevő 66 040 Ft
Konferencia részvételi díj  
MKVT tag 81 280 Ft
nem MKVT tag 96 520 Ft

A GCP Tanfolyam személyes részvételi díja tartalmazza a tanfolyam időtartama alatt a programon és az étkezéseken (2 kávé szünet, egy büféebéd) való részvételt.

A GCP tanfolyam online részvételi díja virtuális részvételt tartalmaz a tanfolyamon, saját eszközről, tetszőleges helyszínen. A díj tartalmazza az előadóktól való kérdezés lehetőségét online chat felületen valamint a vizsgázási lehetőséget is.

A konferencia részvételi díja tartalmazza a konferencia teljes időtartama alatt a programokon való részvételt, az étkezéseket (kávészünetek, két büféebéd), valamint a gálavacsorán való részvételt.

A részvételi díjak a szállást nem tartalmazzák, az külön rendelendő és fizetendő.

Az ÁFA mértéke 27 %.

Fizetési feltételek

Jelentkezési lapon és az online regisztrációs felületen történő jelentkezés esetén is a beérkezést követően díjbekérőt állítunk ki, ami kiküldésre kerül a megadott számlázási e-mail címre. A díjak beérkezését követően végszámlát állítunk ki, amit szintén elküldünk a megadott email címre.

A befizetéseket a díjbekérő levélen feltüntetett számlaszámra kérjük teljesíteni, a megjelölt határidőig. A jelentkezési lap kitöltése és a szervezőknek történő megküldése, illetve az online regisztrációs rendszerben történő jelentkezés megrendelésnek számít és fizetési kötelezettséget von maga után.

A számlán a teljes regisztrációs díj, beleértve a tanfolyam és az étkezések díját is, közvetített szolgáltatásként, 27% Áfa tartalommal kerül számlázásra. A regisztrációs díj pontos étel-ill. ital tartalmát a végszámlán szerepeltetjük, a vonatkozó reprezentációs adót a rendezvény szervezője nem fizeti meg.

A konferenciára történő jelentkezéssel Ön elfogadja a konferencia Általános Szerződési Feltételeit, az Adatvédelmi Tájékoztatót, valamint az alábbi lemondási feltételeket:

Lemondási feltételek
Lemondást kizárólag írásban fogadunk el az mkvt@altagra.hu címen. Amennyiben a lemondás 2024. augusztus 15-ig megérkezik, a már kifizetett részvételi díjat 2000 Ft adminisztrációs díj levonásával visszatérítjük. A 2024. augusztus 16. és 29. között érkező lemondások esetében a megrendelt szolgáltatások 30 %-a kötbérként fizetendő. 2024. augusztus 30. és szeptember 5. közötti lemondás esetén a megrendelt szolgáltatások 50 %-a kötbérként fizetendő. A 2024 szeptember 6. és 12. között érkező lemondások esetében a megrendelt szolgáltatások 70 %-a kötbérként fizetendő. Szeptember 12-ét követő lemondás esetén a megrendelt szolgáltatások 100%-a felszámolásra kerül kötbérként, azonban a részvételi jog és a lefoglalt szállás más személyre történő átruházását elfogadjuk.

A konferencia Siófokon, a közvetlenül a Balaton partján fekvő  Prémium Hotel Panoráma**** szállodában kerül megrendezésre.

Cím: 8600, Siófok, Beszédes József sétány 80.

A Prémium Hotel Panoráma**** Siófokon, az Aranyparton, a városközponttól néhány percnyi sétatávolságra, közvetlenül a Balaton partján található.

A szálloda 157 szobával, köztük standard, családi- és összenyitható szobákkal valamint 1 prémium lakosztállyal várja vendégeit. A megújult, 180 fős, modern dizájnú étterem, változatos svédasztalos kínálatával, a magyar és nemzetközi konyha remekeivel, valamint a kávézó és a terasz italkülönlegességekkel áll vendégei rendelkezésére.

A hotel minden igényt kielégítő helyszínt biztosít konferenciák, tréningek lebonyolításához. A megújult konferenciatermek természetes fénnyel és minden szükséges technikai felszereléssel rendelkeznek. A 250 fős és a 100 fős konferenciaterem, valamint a négy darab 40 fős szekcióterem szolgál a különböző rendezvények helyszínéül.

Az aktív pihenésre és a kényeztetésre wellness szolgáltatások biztosítanak lehetőséget fedett úszómedencével, szauna parkkal (finn szauna, szanárium, fényterápiás infraszauna, tepidárium, jégkút, élményzuhany), vízi élményelemekkel tarkított barlangfürdővel és szezonális kültéri medencével. Sportoláshoz fitness terem, ping-pong asztalok valamint kerékpárok állnak rendelkezésre.

Parkolás a szálloda zárt parkolójában díjfizetés ellenében, korlátozott számban lehetséges.

A szálloda előtti önkormányzati parkolóban május vége és augusztus vége között a parkolás helyi tarifa szerint fizetendő, egyéb időszakokban díjmentes. A szálloda előtti zöld területeken szabad helyek függvényében díjmentes a parkolás.

Szállásfoglalásra az online regisztrációs felületen van lehetőség (amely várhatóan 2024 júniusában nyílik meg).

Szállás árak – Prémium Hotel Panoráma

Kétágyas szoba reggelivel 50.300,- Ft/éjszaka (bruttó ár)
Egyágyas szoba reggelivel 40.150,- Ft/éjszaka (bruttó ár)
   

A fenti szállás árak a következő szolgáltatásokat tartalmazzák: 

 • Gazdag büféasztalos reggeli
 • A WIFI-Internet használatát
 • Wellness Centrum és Szauna Világ használata:
  25 méteres úszómedence, gyermekpancsoló, pezsgőmedence, finn szauna, infraszauna, gőzkabin,
  sószoba, pihenősziget
 • Fürdőköpeny és törölköző használat
 • Szobaszéf használat
 • 5% ÁFA
 • IFA.

Parkolás

Parkolás a szálloda zárt parkolójában díjfizetés ellenében, korlátozott számban lehetséges.
A szálloda előtti önkormányzati parkolóban ebben az időszakban a parkolás díjmentes. A szálloda előtti zöld területeken szabad helyek függvényében díjmentes a parkolás.

A regisztrációs felület várhatóan 2024 júniusában nyílik meg.

Szervezési ügyekben:

Biszkupné Nánási Klára
Tel:+3630/922-9680
Email: mkvt@altagra.hu

Gyurina Dóra
Tel: +3630/341-6082
Email: mkvt@altagra.hu