A TOX’2021 KONFERENCIA IDÉN NEM KERÜL MEGRENDEZÉSRE. AZ ESEMÉNYT 2022 OKTÓBERÉBEN TARTJUK MEG. 

 

Tisztelt Kollégák!

A Magyar Toxikológusok Társaságának vezetősége minden kedves tagtársat és a toxikológia iránt érdeklődő kollégát szeretettel meghív az évente megrendezésre kerülő TOX konferenciára. Idén Zalakaroson, a Park Inn by Radisson  szállodában – az előző évek hagyományait követve- október első felében rendezzük meg a hazai toxikológus szakemberek legnagyobb szakmai fórumát.  A TOX’2021 szakmai programja az alábbi területek aktuális problémáit érinti:

    • genotoxikológia
    • mikotoxikológia
    • környezet-toxikológia
    • igazságügyi- és klinikai toxikológia.

A konferencia Szervező Bizottsága a konferencia részvételről, mint továbbképzésről igazolást ad. A rendezvényen átadásra kerül a Társaság által 2005-ben alapított Cholnoky Eszter díj, az MTT vezetőségének javaslata alapján egy, a kísérletes toxikológia vagy az ökotoxikológia terén kimagasló munkát végző kollégánknak munkája elismeréséül.

A családias légkörű összejövetel és a helyszín adottságai garantált kikapcsolódást és pihenést jelentenek a szakmai tanácskozások mellett.

A TOX’2021 Szervező Bizottsága nevében minden résztvevőnek és kiállítónak hasznos szakmai élményt és kellemes időtöltést kívánok Zalakaroson.

Dr. Sebestyén István PhD
az MTT tudományos titkára
a Szervező Bizottság elnöke

További információ
www.hungariantoxicologists.hu

Időpont

2021. október 13-15.

Helyszín

Park Inn by Radisson
8749, Zalakaros
Üdülő sor 1.

Körlevél letöltése

körlevél

Előzetes programterv

letöltés