Reméljük, hogy a hagyományos rendezvényeinket minél előbb a jól megszokott módon és magas színvonalon élőben tudjuk megszervezni, de addig is felkészültünk alternatív lehetőségek biztosításával. A hagyományos rendezvények újragondolásával ill. hibrid vagy teljesen online események megszervezésével biztosítjuk, hogy megbízóink mindenkor az igényeikhez és a lehetőségekhez legjobban alkalmazkodó formában tarthassák meg rendezvényeiket.

Hiszünk abban, hogy az élő rendezvények varázsát nem lehet teljesen helyettesíteni a virtuális térrel, ezért az a célunk, hogy új rendezvényformák alkalmazásával megteremtsük a lehetőségét annak, hogy minél többen élőben vehessenek részt az eseményeken.

Akár online, hibrid vagy hagyományos formában rendezné meg eseményét, legyen az webinárium, továbbképzés, konferencia, közgyűlés, minden igényre és költségvetésre tudunk megoldást ajánlani. Lehetőséget adunk, eddig jólismert szolgáltatásainkon túl:

 • szponzorok széleskörű jelenlétére a virtuális térben is
 • virtuális szekciótermekre
 • E poszter galéria megjelenítésére
 • szavazásra, felmérésre, kérdésekre és válaszokra, tesztírásra az online résztvevőknek is
 • chat vagy video chat-re az online résztvevők között
 • előadások visszanézésére
 • az előadók és a hallgatóság felkészítésére a magabiztosabb, élvezhetőbb részvételhez az új, online események világában
 • a képernyők előtti hallgatóság figyelmének fenntartására a vizuális technika és az interaktív lehetőségek segítségével, vagy akár egyszerűen a kreativitásunkkal
 • biztonságos személyes részvételre
 • távolságtartásra

Hagyományos események

alternatív megoldások az aktuális követelmények figyelembevételével

 • ugyanarra a helyszínre egymás utáni csoportokban invitáljuk meg a résztvevőket, akiket egész nap rotálunk az egyes termek, helyszínek között, ezzel is csökkentve a közösségi terek(pl. vendéglátó és kiállító tér) zsúfoltságát
 • egy helyszínen, de több teremben ugyanaz zajlik, vagy rotálódnak az előadók, vagy kivetítik az eredeti előadást
 • olyan helyszínt javaslunk választani, ahol rendelkezésre áll szabadtéri terület és az étkezések megrendezésére is van lehetőség. Természetesen az időjárás változékonysága miatt mindig gondoskodni kell belső, fedett helyszínről is

Multi Start események

Ugyanarra a helyszínre egymás utáni csoportokban invitáljuk meg a résztvevőket, akiket egész nap rotálunk az egyes termek, helyszínek között, ezzel is csökkentve a közösségi terek (pl. vendéglátó és kiállító tér) zsúfoltságát. A kisebb csoportok számára így kényelmesebb, kezelhetőbb és biztonságosabb környezetet teremtünk. A szakmai csoportok összetételét különböző koncepciók és/vagy érdeklődési körök szerint lehet alakítani (akár már az előzetes regisztráció során megadott információk alapján), ezáltal a programokat, aktivitásokat, beosztásokat is ennek megfelelően lehet meghatározni. Az eseményekre, helyszínekre elcsúsztatva, egymás után érkeznek a résztvevői csoportok, ezzel tehermentesítve az érkezési pontokat. Egyúttal lehetőséget teremtünk arra, hogy az előadások közötti szünetekben felkészítsük a termet a következő csoport fogadására.

Az egyes helyszínek változatosabbá tételére érdemes az adott előadáshoz igazítani a terem berendezésének, dekorációjának tematikáját.

Az előadásokat a csoportbeosztásoknak megfelelő ütemben ismétlik meg a prezentálók, melyekbe a professzionális technika és az interaktív megoldások révén bekapcsolódhatnak az online résztvevők is. Számukra nagyobb flexibilitást tudunk biztosítani, hiszen ugyanaz az előadás a különböző csoportbeosztások szerint több időpontban is megtekinthető.

Multi venue – egy helyszínen, de több teremben ugyanaz zajlik, vagy rotálódnak az előadók, vagy kivetítik az eredeti előadást.

Szabadtéri rendezvények – Olyan helyszínt javaslunk választani, ahol rendelkezésre áll szabadtéri terület és az étkezések megrendezésére is lehetőség van. Természetesen az időjárás változékonysága miatt mindig gondoskodni kell belső helyszínről is.

Online események

Résztvevők, előadók és támogatók csak a virtuális térben találkoznak

 • előre felvett vagy élő előadások közvetítése a hallgatóságnak
 • az előadók saját eszközeikkel rögzítik előadásukat, vagy osztják meg azt élőben a résztvevőkkel
 • az előadásokat egy, akár virtuálisan vagy hagyományosan berendezett stúdióban rögzítjük, vagy online közvetítjük, profi hang-, fénytechnika segítségével
 • kombinálhatjuk az előre felvett, akár oktató jellegű tartalmakat az élő közvetítéssel. Káprázatos látványvilágot érhetünk el a greenbox technikának köszönhetően, használhatjuk a leginnovatívabb megoldásokat, megjelenhetünk hologram formában, használhatunk effekteket, bejátszásokat, animációkat és egyedi háttereket

Olyan rendezvények, ahol az előadók, résztvevők, kiállítók és a szponzorok is csak virtuális térben találkoznak. Ebben a rendezvényformában elsődleges a figyelem fenntartása, melyre a különböző kommunikációs platformok ma már rengeteg lehetőséget biztosítanak, illetve a kreativitás is egy fontos tényező lehet. Megvalósításához alapvetően szükséges egy virtuális platform és stabil internet kapcsolat. Moderátor jelenléte javasolt. Ezeken túl a lent felsorolt technikai megoldásokkal és saját kreativitásunkkal tudunk eleget tenni annak, hogy megfeleljünk az esemény résztvevői, előadói és szervezői elvárásoknak.

Előadások
 •  felvételről
 • online élő közvetítéssel: Készülhetnek otthon a webkamera előtt, vagy profi stúdióban. Minden esetben a használt megoldás kiválasztásakor a megrendelő igénye és természetesen költségkerete a mérvadó. Az előadók felkészültsége az új kihívásokra kulcsfontosságú. A felvett előadások később is visszanézhetőek, illetve oktatási anyagként 
Résztvevők
 • saját eszközzel, illetve stabil internettel kell, hogy rendelkezzenek; opcionális: kamera megléte
 • a használt platformot telepíteniük kell a saját eszközükre

Hibrid események

A hagyományos és az online megoldások ötvözése

 • a hallgatóság egy része online csatlakozik az egyébként hagyományosan megrendezett eseményhez
 • egyes előadók más helyszínről jelentkeznek be a közös térbe
 • az előadást mindkét esetben élő közvetítéssel oldjuk meg

A hibrid rendezvények olyan események, amelyeken a részvevők élőben vagy online kapcsolaton keresztül vesznek részt.

Az összes résztvevő ugyanazt a tartalmat nézi. Az esemény ideje alatt különböző megoldások segítségével bárkinek lehetősége van kommunikálni az előadókkal, egymással, valamint élőben visszajelzéseket, kérdéseket küldeni a témával kapcsolatban. Ennek eredményeként olyan környezetet tudunk teremteni, amelyben az online résztvevők is ugyanolyan aktív tagjai az eseménynek, mint a helyszínen tartózkodó társaik.

A hibrid események megvalósítása során arra törekszünk, hogy lehetőség szerint minden egyes résztvevőnek ugyanazt az élményt nyújtsuk, függetlenül attól, hogy élőben vagy online vesz részt az eseményen.

Multi City Events – több városban zajló rendezvény

Multi location events – Lokálisan megrendezésre kerülő, nagyobb létszámú eseményeket kisebb eseményekké bontjuk szét, különböző helyszíneken, de egy városban és egy időben tartjuk meg. Városon belül, különböző helyszíneken, akár minden résztvevő csoport a saját irodája tárgyalójából.

Multi venue events – egy helyszínen, de több teremben ugyanaz zajlik, vagy rotálódnak az előadók, vagy kivetítjük az eredeti előadást