Készen állunk az újranyitásra!

Altagra COVID 19 információk

Reméljük, hogy a világ hamarosan újra nyit, a jelek ebbe az irányba mutatnak. Az utazások és a konferenciák hamarosan, ám megváltozott módon kerülnek majd megrendezésre, amit mi, az Altagra munkatársai izgatottan és felkészülten várunk.

Szerencsére, kis irodaként könnyen tudunk megfelelő döntéseket hozni és képesek vagyunk rugalmasan alkalmazkodni a megváltozott szabályokhoz és előírásokhoz úgy, hogy vendégeink számára azok a legmegfelelőbbek legyenek. Korábban is mindig magasra tettük a lécet, amikor vendégeink kényelméről és biztonságáról volt szó. Napjainkban különösen fontosnak tartjuk, hogy folyamatosan figyelemmel kísérjük és az aktuális helyzetnek és előírásoknak megfelelően frissítsük az általunk szervezett események és utak lebonyolításának részleteit. Legfőbb célunk, hogy vendégeink gondtalanul és élvezettel tudjanak részt venni rendezvényeinken és utazásainkon. Együttműködő partnereinkkel közösen azon dolgozunk, hogy a rendezvények és utazások mielőbb újra indulhassanak és már készülünk a pillanatra, amikor ismét találkozhatunk Vendégeinkkel!

Az Altagra kulcsfontosságú egészségügyi és biztonsági intézkedései

  1. Partnereink az elsők – mivel az utazás és a rendezvény is „társas” program, ezért az abban résztvevőknek felelősségteljesen kell együttműködniük. Arra kérünk minden résztvevőnket és utasunkat, hogy ne jöjjenek el egy eseményre vagy utazásra abban az esetben, ha nem érzik jól magukat, ha a COVID fertőzésre utaló tüneteket észlelnek magukon, vagy 14 napon belül igazolt beteggel voltak közvetlen kapcsolatban.
  2. Az arcot és orrot eltakaró maszk viselése programjainkon a helyi rendeleteknek megfelelő módon kötelező. A programokra vonatkozó aktuális előírásokról az Altagra munkatársaitól tudnak tájékozódni.
  3. Fizikai távolságtartás – éttermeket, rendezvény helyszíneket valamint az utazásokhoz használt autóbuszokat minden esetben az előírások szerinti távolságtartásnak megfelelő kapacitással foglaljuk és használjuk.
  1. Az Altagra eseményein a személyzet biztosítja az alapvető higiéniai szükségletek kielégítésének a lehetőségét vagy ellátja résztvevőit megfelelő kézfertőtlenítő szerrel.
  2. Partnereink magas színvonalú kiszolgálása, az egészségügyi és biztonsági intézkedések betartása után, a legfontosabb az Altagra számára. Ez tette szükségessé a fenti protokollok bevezetését.

Abban a reményben, hogy hazánk is hamarosan csatlakozik a WTTC ”Safe travels” globális protokolljához, az Altagra már ezeket az egészségügyi és nemzetközi biztonsági előírásokat követi rendezvényeinek és utazásinak szervezésekor. További információt olvashat a WTTC kezdeményezésről itt illetve a Magyar Turisztikai ügynökség ide vonatkozó kézikönyveit letöltheti: Covid-19 kézikönyv szálláshelyek és vendéglátóipari egységek részére és Covid-19 kézikönyv attrakciók üzemeltetői és szolgáltatók részére.

Budapest készen áll az újranyitásra!