Ihász Kata

ügyvezető igazgató

Nap, mint nap, számtalan új, megoldandó feladat kerül elénk mind a konferenciaszervezés, mind az utazásszervezés terén. Hiszem, hogy az a bátorság és lendület, amivel az ötleteimet és a megoldandó feladatokat elkezdem megvalósítani, jó irányba viszi az ügyeket.

Leginkább akkor érzem magam jól, amikor a valóságban látom megelevenedni mindazt, amit hetekig, hónapokig vagy akár éveken keresztül az asztalnál terveztünk meg közösen; amikor a fejemben összeáll a mátrix, hogy kinek mikor és mit kell tennie. Jóleső érzés, hogy egy-egy ilyen rendezvény végén legtöbbször azt hallom a partnertől: „mikorra tervezzük a következőt?” Ezért dolgozom: életre szóló élményt, egyedi pillanatokat tervezni és átadni, megosztani. Ilyenkor a legfáradtabb állapotban is ott ül a mosoly az arcomon.

Szakmai pályafutásom legkiemelkedőbb eredményének tartom, hogy közös céget építhetünk olyan kollégákkal, akikkel az elmúlt 20-30 év alatt közeli barátokká váltunk. Az, hogy az iroda számomra nem egy munkahely, hanem egy kreatív, összetartó, egymást támogató hely, a legjobb, ami elérhető a hivatásomban. Büszkén vagyok tagja egy olyan csapatnak, ahol a legjobb munkára törekvés párosul az irodai humorral és jókedvvel, ahol mindenki örül a más sikerének, miközben mindenkinek meg lehet a saját sikere is.

Prieszol Éva

ügyvezető igazgató

“Egyetlen biztos dolog van az életben, a változás” Ezt a megállapítást kimondottan magaménak érzem és emiatt az élet számtalan területén szembejövő váratlan eseményekhez rendkívül gyorsan tudok alkalmazkodni. A konferencia-és utazásszervezésben ez a képesség elengedhetetlen.
Életem egyik legjobb változása az volt, amikor az Altagra csapat tagja lettem.

Vándor Andrea

ügyvezető igazgató

Több mint 30 évvel ezelőtt szerveztem az első programot egy külföldi csoport számára Magyarországra és örülök, hogy ma az Altagra egyik vezetőjeként kamatoztathatom az évek alatt a turizmusban összegyűlt tudásom.
Magas szakmai színvonalon kiszolgálni a számunkra bizalmat szavazó megrendelőinket, számomra ez jelenti az Altagrát. Büszke vagyok arra a szakmai munkára, amit egymás tapasztalatát összeadva, a korábban megteremtett értékeket tovább víve de új kihívásoknak is megfelelve a cégben végzünk. Hiszem, hogy elhivatottságunkat a partnereink is megtapasztalják és ez biztonságot jelent számukra.
Hálás vagyok, hogy a munkatársaim egyben barátaim is. Fontos számomra, hogy egy összetartó, egymást segítő közösséget építünk, mert így tudjuk megbízóinkat is a legprofesszionálisabban támogatni munkájukban.

Biszkupné Nánási Klára

szakmai igazgató

Büszke vagyok arra, hogy az Altagra alapítójaként egy megbízható, jó hírnévnek örvendő vállalkozást hoztam létre. Nagy öröm számomra látni azt, hogy a nyugdíjazásomat követően helyembe lépő új tulajdonosok és cégvezetők egy fiatal és ambiciózus csapattal tovább viszik a megteremtett értékeket. A pályafutásom alatt megszerzett tudással és tapasztalattal – szakmai igazgatóként – a mai napig támogatom a cég munkáját.

Gyurina Dóra

junior projekt manager

A csapat junior projekt managereként, főként a konferenciák és egyéb események lebonyolításában veszek részt. Frissdiplomásként rendkívül örülök, hogy az Altagra csapatánál sikerült elhelyezkednem, ahol úgy érzem rengeteget tanulhatok a rendezvényszervezésről és azon dolgokról, melyek mindig is érdekeltek. Igyekszem minden feladatot teljes odaadással és szenvedéllyel végezni, hiszem, hogy ez fog előre vinni a későbbiekben is.