Túrák - magyar

Túrák

Mezőgazdasági Szakmai Turizmus

Az Altagra Szervező és Utazási Iroda Kft. mezőgazdasági szakmai turizmus területén több éve folytat sikeres idegenforgalmi tevékenységet. Programjainkat mindig a látogató csoport igényeinek megfelelően alakítjuk ki. Általában egy, a magyar mezőgazdaságot általánosságban bemutató előadást követi a csoport számára tervezett szakmai program, amely bemutatja  a magyar mezőgazdasági szektor jelenlegi eredményeit és nehézségeit..

részletek »

Fedezze fel Magyarország különlegességeit!

Ha Magyarországot választja úticélul külföldi csoportja számára,  szeretné megismertetni velük a magyarok életmódját,  az ország hagyományait, régióit, szeretné, ha a vendégek megkóstolnák a magyaros ételeket,  vagy teljes képet szeretne nyújtani az ország mezőgazdaságáról, akkor forduljon hozzánk!

Utazási irodánk elsődleges célja  az ország  hagyományainak és mezőgazdaságának bemutatása, kínálunk kész programokat, de örömmel készítünk testreszabott ajánlatot csoportja számára. Megszervezzük programja minden részletét, hogy vendégei megvalósíthassák célkitűzéseiket, ugyanokkor maradjon idejük élvezni a kulturális és szabadidős lehetőségek közül is néhányat.

részletek »