Kedves Kollégák!

A Magyarországi Klinikai Vizsgálatszervezők Társasága elnöksége nevében ezúton szeretném meghívni Önöket az V. Klinikai Vizsgálati Konferenciára és GCP Tanfolyamra. A szokásokhoz híven, az esemény az MKVT rendes éves közgyűléséhez csatlakozik. A helyszín ismét Balatonfüred, az időpont pedig 2019. április 24-26. Bízom benne, hogy a tavaszi hangulatú csodálatos balatoni város kellemes és méltó környezetet biztosít a reményeink szerint ismét magas színvonalú programokhoz.

Az első napon a tavalyihoz hasonlóan a Szegedi Tudományegyetemmel való együtt-működésben valósul meg a GCP tanfolyam, a megszerezhető kredit pontok száma 11.

Az esemény második napján kerül megrendezésre a konferencia. Fő témák a délelőtt folyamán:

A gyógyszerfejlesztés fázisainak kihívásai, a korai fejlesztési fázis (ebben a szekcióban külföldi előadó tart majd szemléletformáló előadást),
Az egészségügyi adatgazdálkodás, a „Big Data” hasznosítása a klinikai vizsgálatokban, mint versenyképességi tényező (többek között Dr. Szócska Miklós közreműködésével).

Délután a hagyományoknak megfelelően lehetőségük lesz az OGYÉI és az ETT KFEB vezetőivel és szakértőivel való párbeszédre. Ezt követően pedig részesei lehetnek egy érdekes kerekasztal beszélgetésnek vizsgálatindítás témában, ahol többek között az ÁEEK és a Kórházszövetség meghívott illetékeseit is kérdezhetik az klinikai vizsgálatokkal kapcsolatos intézményi ajánlással kapcsolatban.

Az utolsó napon kora reggel, a közgyűlést megelőzően, “a fejlett terápiás kezelések szervezése és logisztikai kihívásai” című témát járjuk körül.

A közgyűlési beszámolók és előterjesztések keretében számolnak be az MKVT tisztségviselői és munkacsoport-vezetői a tagságnak a társaság elmúlt éves munkájáról, és természetesen szóba kerülnek a 2019-2020-ra vonatkozó tervek is.

A szünetek, az esti szociális programok jó lehetőséget jelentenek majd a tapasztalatcserére és a személyes kapcsolatok elmélyítésre.

Izgalmas és tartalmas áprilisi napok elé nézünk!

SAVE THE DATE!

Az MKVT Elnöksége nevében várok mindenkit szeretettel:

Dr. Szepesi Gábor
Az MKVT Elnöke

Részvételi díjak

GCP részvételi díj
Résztvevő 35 000 Ft + ÁFA
Egyetemi hallgató, PhD hallgató 27 000 Ft + ÁFA
Miskolci Egyetem CRA képzős hallgató 14 000 Ft + ÁFA
Konferencia részvételi díj
MKVT tag 40 000 Ft + ÁFA
nem MKVT tag 45 000 Ft + ÁFA
Miskolci Egyetem CRA képzős hallgató* 22 000 Ft + ÁFA

*Az összeg nem tartalmazza a gálavacsorát.

Szállás árak
Flamingo Wellness és Konferencia Hotel

Kétágyas szoba ára/éjszaka 29 000 Ft + ÁFA
Egyágyas szoba ára/éjszaka 24 000 Ft + ÁFA

Kísérők

Gálavacsora kísérők részére 10 000 Ft + ÁFA

Fizetési feltételek
A befizetést az alább feltüntetett számlaszámra kérjük teljesíteni, a megjelölt határidőig. Az átutalás beérkezése után előlegszámlát, a rendezvény után pedig végszámlát állítunk ki. A jelentkezési lap kitöltése és a szervezőknek történő megküldése, illetve az on-line felületen történő jelentkezés megrendelésnek számít – és a megfelelő határidőn belüli lemondás esetét kivéve – fizetési kötelezettséget von maga után.

A végszámlán a költségeket az alábbi bontásban fogjuk feltüntetni:
Regisztrációs díj / egyéb költségek
Regisztrációs díj / étel
Regisztrációs díj / ital
Szállás (szállásköltség, amely az előlegszámlán tartalmazza a reggelit, a végszámlán viszont a reggeli külön feltüntetésre kerül, étel és ital megbontásban.)

Lemondási feltételek
Lemondást kizárólag írásban fogadunk el. Amennyiben a lemondás 2019. március 24-ig megérkezik, a már kifizetett részvételi díjat visszatérítjük. A március 24. és április 10. között beérkező lemondások esetében 50% technikai költséget számítunk fel. Április 10-e után történő lemondásnál nem áll módunkban visszatérítést fizetni, a részvételi jog más személyre történő átruházását azonban elfogadjuk.

Kiállítói, szponzori információk
Kiállítói, szponzori jelentkezési lap