Magunkról - magyar

Magunkról

Az Altagra Szervező és Utazási Iroda Kft. egy megbízható rendezvényszervező és utazási iroda, melynek egyformán jelentős két legfőbb profilja a mezőgazdasági szakmai utaztatás és a konferenciaszervezés.

Mezőgazdasági szakmai utazásszervezés

Az Altagra Szervező és Utazási Iroda Kft. mezőgazdasági szakmai turizmus területén több éve folytat sikeres idegenforgalmi tevékenységet. Az Altagra Iroda Kft. szervezésében rendszeresen látogatnak hazánkba olyan szakmai csoportok, amelyek tagjai szeretnék megismerni a magyar mezőgazdaságot, szeretnének tájékozódni egyes területek eredményeiről; a Kelet- és Közép Európából érkező szakemberek pedig sok esetben szeretnének átvenni számukra újdonságnak minősülő módszereket és tapasztalatokat.
Az egyes programok mindig a látogató csoport igényeinek megfelelően kerülnek kialakításra.
A magyar mezőgazdaságot általánosságban bemutató előadást követően a csoport igényei szerint kialakított szakmai programot szakemberek bevonásával bonyolítjuk le.
Szolgáltatásaink közé tartozik a szakmai program összeállításán túlmenően a csoportok repülőtéri fogadása, a szállásfoglalás, az idegenvezető vagy kísérő mezőgazdasági szakember közvetítése, az étkezések és kultúrális programok megszervezése.
A szakmai utazás programjait természetesen úgy állítjuk össze, hogy a szakmai programok mellett legyen idő történelmi emlékeink, kultúrális örökségünk bemutatására, országunk gasztronómiai specialitásainak megkóstolására.

Cégünk a Mezőgazdasági Utazásszervezők Nemzetközi Szervezetének (Agricultural Tour Operators International) tagja.

 

Konferencia- és rendezvényszervezés

Az Altagra Iroda Kft. másik jelentős tevékenységi területe a rendezvényszervezés, ezen belül hazai és nemzetközi tudományos kongresszusok, konferenciák szervezése. Számos hazai és nemzetközi tudományos társaság számára szerveztünk és szervezünk továbbképzéseket, találkozókat és konferenciákat, megbízóink között szerepelnek állami és magán vállalatok, továbbá nemzetközi szervezetek is. A konferenciaszervezéshez teljeskörü internet támogatást biztosítunk.
Az Altagra Iroda Kft. kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkezik az idegenforgalom egész területén, szoros kapcsolatot tart fenn helyszín- és programgazdákkal, valamint tapasztalt munkatársai szakértelmének köszönhetően megbízható és kíváló minőségű szolgáltatásokat nyújt.
Cégünk szakmai hozzáértését és helytállását az egyre élesedő versenyhelyzetet mutató rendezvénypiacon semmi sem támaszthatja alá jobban, mint azon rendezvények hosszú sora, melyeket sikeresen bonyolítottunk le az elmúlt évek alatt.